MENÜ

1731 Powerbank Organizer

Promosyon Powerbank Organizer

1731 Powerbank Organizer, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan elektronik cihazların şarj sorunlarına çözüm sunan, pratik ve kullanışlı bir promosyon ürünüdür. Bu ürün, yüksek kapasiteli bir pil, kablosuz şarj özelliği ve fermuarlı olması gibi birçok özelliği bir arada sunar.

Özellikle hareketli iş hayatı olanlar ve sık seyahat edenler için ideal bir seçenek olan 1731 Powerbank Organizer, lazer baskıya uygun olması sayesinde, şirketlerin marka bilinirliğini arttırmalarını sağlar. Üzerine basılacak logo ve yazılar sayesinde, müşterilerinizin zihinlerinde markanızı kalıcı bir şekilde yerleştirirsiniz.

1731 Powerbank Organizer, hem iş hem özel hayatanızda elinizden düşüremeyeceğiniz bir üründür. Kablosuz şarj özelliği ile de cihazınızın şarj kablosuyla uğraşmanız gerekmez.

1731 Powerbank Organizer, 22 x 28 cm ebatlarındaki polyester kumaş malzemeden üretilmitir ve siyah, füme ve gri renk seçenekleri mevcuttur. Ürün, lüks bir kutu ambalajında sunulur. Lazer baskıya uygun olması sayesinde, markanızın logosu kalıcı ve şık bir şekilde üründe yer alır.

Ürünün diğer özellikleri arasında, tablet ve telefon tutucu, 64 yaprak suni deri not defteri, kartlık ve cüzdan da yer alır. Tüm bu özellikleriyle birlikte, 1731 Powerbank Organizer, müşterilerinize, çalışanlarınıza veya potansiyel müşterilerinize vermek için harika bir promosyon seçeneği olabilir. Hem pratik hem de kullanışlı olan bu ürün, markanızın tanıtımı için etkili bir araç olacaktır.